Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#kaza

Güncel Gazete - kaza haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, kaza haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Çaldıkları araçla kaza yapıp yakalandılar Haber

Çaldıkları araçla kaza yapıp yakalandılar

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Sakarya Mahallesi'nde motorize polis ekiplerini gören şahıslar 27 YC 243 plakalı otomobil ile kaçmaya başladı. Polisin tüm uyarılarına rağmen durdurulamayan otomobil, Şehit Jandarma Üsteğmen Hakan Özcan Sokak'ta park halinde bulunan Alparslan Kaygısız'a ait 27 PG 015 plakalı araca çarptı. Kazada her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, kazanın ardından kısa süreli şok yaşayan 3 kişi, araçtan indi. Koşarak izlerini kaybettirmeye çalışan şahıslar ile polisler arasında tekrar kovalamaca başladı. Ekipler kısa sürede isimleri öğrenilemeyen 3 şahsı da yakalayarak, gözaltına aldı."Park halindeki araca çarpmasaydı çocukları ezecekti" Kazayı anlatan Alparslan Kaygısız, zanlıların park halindeki araca çarptığını söyleyerek, işlek olan caddede bulunan çocukları ve insanları ise kendi aracının kurtardığını söyledi. Kaygısız, "Zanlılar park halinde olan benim aracıma çarptı. Eğer aracıma çarpmasaydı, çocukları ya da diğer insanları ezerdi" dedi.Şahıslar sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldüŞahıslardan birinin elinde pompalı tüfek ele geçirilirken, zanlıların kaçmaya çalıştığı aracın ise İbrahimli Polis Merkezi'nin sorumluluk alanından çalındığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Düztepe Polis Merkezi'ne götürülürken içerisinden bir adet çakı bıçağı, bir adet hançer ele geçirilen araç ise detaylı arama için emniyet otoparkına çekildi.

12 yaşında kanseri yendi, okul servisinin altında can verdi Haber

12 yaşında kanseri yendi, okul servisinin altında can verdi

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'tin Selahhattin Eyyübi Mahallesi 1. Caddesi'nde yaşayan Ali ve Fatma Yağcı çiftinin 12 yaşındaki çocukları Mehmet Yağcı'ya doğduktan 5 ay sonra böbrek kanseri teşhisi konuldu. Yaklaşık 9 yıl mücadele ettiği hastalık nedeniyle böbreğinin biri ameliyat ile alınan Mehmet Yağcı, 3 yıl önce kanseri yenmeyi başardı.Çok istediği okul mücadele azmi verdi Yaşıtları gibi okula gitmek için uygulanan tüm tedavi uygulamalarına dikkat eden Mehmet Yağcı, kanseri yenmesinin ardından çok arzuladığı okula kavuştu. Şükriye Göğüş İlkokuluna kaydedilen Mehmet Yağcı, okul servisi ile okula gitmeye başladı. Oldukça başarılı bir şekilde eğitim ve öğretimini sürdüren Mehmet Yağcı, dün okul çıkışında E.D. idaresindeki 27 S 0900 plakalı servisten indi.Sağlığı için tutulan servis canından etti Evi okula yakın olmasına rağmen sağlığı nedeniyle servis ile okula gönderilmeye başlanan Yağcı, dün okul çıkışında evinin önünde servisten indi. Bu esnada çantasını düşüren Yağcı, çantasını almak için eğildiğinde ise içerisinden indiği servisin altında kaldı. Servis sürücüsü E.D., çocuğa çarptığını fark ederek hemen aracı durdurdu. Sürücü, aracın altından çıkardığı Mehmet Yağcı'yı servise alarak, Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdü. Mehmet yağcı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi. Yağcı'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İşlemlerin tamamlanmasının ardından cenaze ailesine teslim edildi. Mehmet Yağcı, Bahattin Nakıboğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta defnedildi.Olayla ilgili soruşturma başlatılırken servis sürücüsü E.D.'nin gözaltına alındığı öğrenildi.

O taksici 8 gündür bulunamıyor Haber

O taksici 8 gündür bulunamıyor

Gaziantep’te cadde ortasında halay çekenleri uyarmak isteyen bir şahsa ticari taksi çarptı. Kazada ağır yaralanan İlhan Bayır, 6 günlük yaşam mücadelesini kazanarak, hayati tehlikeyi atlattı.İddiaya göre, Gaziantep'te 8 gün önce meydana gelen düğünden çıkan araç konvoyu Güneş Mahallesinde yol ortasında durdu. Araçtan inenler, yolda halay çekmeye başladı. Yağan yağmur nedeniyle kaza olabileceğini düşünen İlhan Bayır, yol kenarında halay çeken akrabalarının yanına geldi. kazaya fırsat verilmemesi için akrabalarını uyardığı esnada plakası ve sürücüsü bilinmeyen ticari taksi hızla, halay çekenlerin arasına daldı. Halaya girenlerin kaçıştığı kazada arkadaşlarını ve yakınlarını uyarmak için araçtan inen Bayır, ağır şekilde yaralandı. Kazada ticari taksi bir aracada çarpmasına rağmen, yoluna devam ettiği belirtilirken, olay yerinde uzaklaşan taksinin plakası ve sürücüsü belirlenemedi. Kazada ağır yaralanan Bayır ise Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Üstüste 2 sefer ameliyat olan Bayır, hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Bayır, yaklaşık 6 gün süren yaşam mücadelesini kazandı. Kaza anı cep telefonları tarafından kaydedildi Olay anında çevrede bulunan evlerden vatandaşlar, yol ortasında çekilen halayı görüntülerken, kaza anını da saniye saniye kaydetti. Hızla gelen ve plakası belirlenemeyen bir ticari taksi gelin aracının yanında halay çekenlerin arasına giriyor. Gelin aracına da çarpan taksi, durmadan yoluna devam ediyor. Olay gününü anlattı 8 gün sonra yoğun bakımdan çıkan Bayır, "O gece ne oldu hiç bilmiyorum. Hiç bir şey hatırmalıyorum" dedi. Olay günü konvoyda olduğunu söyleyen Bayır’ın Kuzeni Musa Batı ise, yaşanılanları şöyle anlattı:"Düğünden sonra konvoyla birlikte yola çıktık. Yolda diğer gençler durup halaya tutuşurken, İlhan abi o esnada konvoyun önüne geçti. İnip buradakileri dikkatli olmaları için uyaracağını söyledi. Arabadan indi, kapıyı kapattı, 3 adım attı, atmadı ses geldi. Gittiğimizde İlhan Bayır yerdeydi." Kazayla ilgili cep telefonu görüntüleri bulduklarını belirten Musa Batı ise "Görüntülere baktığımızda önceden 2 araç geçiyor ama bunlar yavaş geçiyor. Üçüncü araç ise ilk başta süratli geliyor. Daha sonra daha da süratini arttırıyor. Ve İlhan Bayır’a çarpıyor. Sürücü çarpar çarpmaz daha da hızlanarak kaçıyor" dedi. 8 günde bulunamadı Kazanın üzerinden 8 gün geçmesine rağmen halen aracın ve sürücünün bulunamadığını belirten Musa Batı, sürücünün bir an önce yakalanmasını istedi. kuzeni İlhan Bayır'ın yürüyememe riski bulunduğunu da belirten Batı, "8 gündür kazayı yapan sürücü yakalanamadı. Bir an önce bu sürücünün yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Halay çekerken taksi çarptı, bir daha yürüyemeyecek Haber

Halay çekerken taksi çarptı, bir daha yürüyemeyecek

Gaziantep’te geçtiğimiz hafta Güneş Mahallesi’nde, gelin ile damadı evine bırakan bir grubun içine dalarak 35 yaşındaki gencin ağır şekilde yaralanmasına neden olan taksi sürücüsü halen yakalanmadı. 6 gün yoğun bakımda kalan ve halen hastanede tedavisi devam eden 35 yaşındaki İlhan Bayır’ın bundan sonra yürümesinin imkansız olduğu belirtiliyor. HALAY ÇEKERKEN FACİAYI YAŞADI Arkadaşlarının en mutlu gününde yanlarında olan ve sevinçlerini birlikte paylaşan İlhan Bayır’ın yaşayacakları aklına bile gelmezdi. Düğün sonrası gelin arabası yaptığı aracıyla genç çifti alarak evine götüren genç adam, arkadaşları ile birlikte Güneş Mahallesi’nde halay çekmeye başladı. Bu sırada hızla gelen taksi, kendisine çarparak gelin arabasının üzerine fırlattı.  YAKINLARI İSYAN ETTİ Ambulansla hastaneye kaldırılan, İlhan Bayır’ın yakınları, kaza yeri ile ilgili ciddi bir inceleme yapılmadığını, ifadelerin kazadan saatler sonra hastaneden alındığını bilerek, olay yerinden hızla kaçan taksicinin de şu ana kadar bulunamadığını dile getirerek isyan ettiler. "YAKALANSIN, HESAP VERSİN" Kazada çok ağır yaralanan ve omuriliğinde çökme meydana geldiği için bir daha yürümesinin zor olduğu kaydedilen İlhan Bayır’ın tedavisi halen Medical Park Hastanesi’nde devam ediyor. Bayı’ın ailesi ve arkadaşları, olay yerinden kaçan vicdansız taksicinin bir an önce yakalanarak adalet önünde hesap vermesini istiyorlar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.