Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEŞİKTAŞ’A DA MAĞLUP OLDUK  

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2019 16:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:34

Süper ligin ilk devresinin son maçında İstanbul 'da Beşiktaş'a karşı oynadık ve maçı 1-0 mağlup olduk. Aslında maçta iyi oynamaya çalışan gol pozisyonunu da bulan ancak atamayan taraftık.

Beşiktaş gol pozisyonunu buldu attı ve 3 puanı hanesine yazdırıp mutlu şekilde tatile çıktılar. Gaziantepspor ise ilk devrenin sonunda 17 sırada 11 puanla küme düşme potasında kaldı ve hem başkan Kızıl'ı hemde teknik direktör İbrahim Üzülmez'i sıkıntıya sokmuş oldu.

Şimdi herkes ne olacak Gaziantepsporun hali diye düşünür oldu. Şimdi başkan Kızıl’ın önünde 2 şık var ya bu takım ne yaparsak yapalım küme düşecek onun için PTT 1. lig için şimdiden kadro oluşturmalıki düştüğümüz yıl tekrar süper lige çıkmak hedefimiz olmalıdır.

Yada 2’nci devrenin 2 maçı Gaziantep 'te oynanacak. Trabzon deplasmanı ve içeride Adanaspor maçı oynanacak olup bu maçlardan alınacak puanlar ve Akhisarspor, Kayserispor ve Rizespor başta olmak üzere 3 deplasmandan 9 puan getirecek bir takım oluşturulursa bu takım süper ligde kalır. Benim önerim oturup iyi değerlendirip ona göre bir yol haritası çizilmelidir. Nedeni ara transferde kaliteli ve iyi ahlaklı oyuncu bulmak çok zor Allah yardımcıları olsun aksi olup çok harcama yapıp kulübü borç batağına düşürürlerse sonumuz 1 yıl içerisinde Orduspor, Ankaragücü gibi istikamet 2’nci lig olur.

Birde Beşiktaş maçındaki hocamız İbrahim Üzülmez’e yapılan yorumlar ve ulusal basın haberlerini doğru bulmuyorum nedeni takımda ikicilik çıkartmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürter başta taraftarlar ve yönetim olarak uyanık olmak zorundayız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.