Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ELEKTRİK KESİNTİLERİ BIKTIRIYOR

Yazının Giriş Tarihi: 16.10.2022 12:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:03

Bu ne kardeşim ayıptır zırt pırt habire elektrikler kesiliyor. Valla yazmaktan söylemekten usandık ama onlar yapmaktan usanmadı. Şehrimizde meydana gelen elektrik kesintilerinin küçük bir kısmı planlı çalışmalar için yapılsa da büyük bir kısmının artık keyfiyetten kaynaklandığını düşünmeye başladım. Son günlerde kesintiler öyle arttıki neredeyse kronik bir hal aldı. Bu kesintiler nedeniyle birçok kişi ve kuruluş mağdur olmakta vatandaşın sıkıntısı görmezden gelinmektedir.

Elektrik kesintilerinin sürekliliği vatandaşları bezdirdi. Yapılan tüm şikayetler sonuç vermiyor üstüne üstlük elektrik kesintileri artarak devam ediyor.

Elektrik kesintileri özellikle tatil günlerinde halkın hayatını çekilmez hale getiriyor.

Gaziantep ve ilçelerinde elektrik hizmetleri özelleştirilerek bir şirkete verildikten sonra daha kaliteli hizmet almayı beklerken kesintiler artmış belkide kış mevsiminin çok zor geçtiği ve yoğun kar yağan şehirlerde bile elektrikler Gaziantep’deki kadar kesilmemiştir.

Gaziantep'de elektrikler yağmur yağdığında kesilir, soğuk havada kesilir, sıcak havada kesilir, öksürsen kesilir, aksırsan kesilir, sanki her fırsatta kesilmek için bahane arar.

Allah aşkına, ne bahane olabilirki kesintiler için. Müşteri faturasını ödüyor mu? Ödüyor. Birkaç gün geçikince faizi ile alınıyormu alınıyor. Elektrik dağıtım şirketi elektrikten para kazanıyor mu? Kazanıyor. Peki, o zaman Gaziantep' de neden bu kadar çok elektrik kesiliyor?

Gaziantep’de gün içinde ve özellikle hafta sonu yaşanan kesintiler vatandaşı adeta isyan ettiriyor. Sürekli kesilen elektrik, yavaşlayan işler ve en önemlisi gerilen sinirler. Parasını ödediğin halde kullanamadığın internet.

Elektrik kesintileri özelleşmeden sonra sanki dahada arttı.

Elektrik kesintisi olan Gaziantep’te altyapı durumu nedir? Yeterli midir? Yetersizse İhaleye girerken dağıtım şirketi altyapı yetersizliğini görmedi mi? Neden bu keyfiyete seyirci kalınıyor.

Yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşlar tepkilerini her platformda ve sosyal medya üzerinden göstersede, bugüne kadar dağıtıcı firmadan elektrik kesintileri hakkında doyurucu cevap alamıyorlar alamadılar.

Valla halk şunu söylüyor, bizi gerçek manada sömürüyorsunuz ama maalesef ki kimse sizi denetlemiyor, hesap sormuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.