Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HIRS ÖÇ BAŞARI

Yazının Giriş Tarihi: 14.12.2021 13:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:59

Ligin 16’ncı haftasında açık ara lider Trabzonspor' un puan kaybetmesi ile tekrar lige asılan Fenerbahçe, Gaziantep deplasmanında pert olup, şampiyonluk yarışında havlu attı.

Bol gollü geçen maçta 3-2'lik skorla kazanan Gaziantep FK oldu. İnişli çıkışlı istikrarsız sonuçlarla ve kadro yapısı ile alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Gaziantep FK hırslı ve  bu maça mahsus doğru kadro mühendisliği ile attığı kadar bir o kadar da kaçıran ama sonuçta  kazanan taraf oldu. Oyuncularda ve teknik heyette Hırs, İstek, kazanma arzusu oluşturmak, GS,FB, BJK gibi büyük vizyonlu ve bütçeli takımlara karşı ekstra çabayı gerektirmiyor.

Trabzonspor karşısında yediği gollerle eleştirilen Kaleci Günay'ın akıbetine Fenerbahçe kalecisi Berke 'de maçın hemen başında Gaziantep FK'lı Joao'nun orta sahadan akıl dolu vuruşu ile uğradı. Henüz ilk dakikalar olmasına rağmen sahadaki oyuncuların hırsı, kenar yönetiminin kovulduğu takıma karşı öç duygusu rakibe karşı aşırı bir motivasyon oluşturdu. Sahada doğru isimlerin olması da Fenerbahçe'yi zora soktu. İlk yarı Joao ve Mesut'un  karşılıklı  golleri ile 1-1 sona erdi.

İkinci yarı Maxim in penaltı golüne, Zajc cevap verince maçın kaderini belirleyen, maçın adamı olan Joao'nun 73’ncü dakikadaki golü oldu. Maç da 3-2 Gaziantep FK'nın galibiyeti ile bitti. Önemli ve kritik bir galibiyet. Tabiri caiz ise şimdilik Erol hocayı ipten aldı. Ama takımın genel görünümü eh işte tarzda. Bazı oyuncularda ısrar etmemek gerekiyor. Örnek Dicko. Ağır ve verimi olmayan bir golcü. Muhammed'in yanında mutlaka Joao olmalı. Mental olarak diğer oyunculara ne kadar yükleme yaparsanız yapın, kapasite olmayınca olmuyor. Recep, Doğan, Kitsou, Dicko, Sagal , Oğuz, Kenan durumları ortada.. Önemli bir galibiyet. Ayaklar yere basmalı. Zira zorlu maçlar bekliyor. Tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.