Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KORKU VE CESARET

Yazının Giriş Tarihi: 22.08.2021 13:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:17

Bir tarafta şampiyonlar ligine kalmış, ana iskelet kadrosunu takviye eden Beşiktaş, diğer yanda da yeni hocası ile yeni takım olmaya çalışan Gaziantep FK.

Maç öncesi görüntü itibariyle favori banko Beşiktaş. Tabii maç oynanmadan kazanılmıyor. Korkunun ecele faydası yok misali cesaretli olan, oynayan kazanıyor. Ligin henüz 2’nci maçı ve transferler devam ediyor. Erol hoca, F.Karagümrük yenilgisinden sonra hem kadroyu hem de görüntüyü değiştirmiş. Geçen haftanın kötülerinden Ertuğrul da ısrar edip, morali bozuk olan Recep Niyaz ile hafta içi transferler; Kitsuo, Mendy, Merkel, Figuerido gibi oyuncuları cesaretle ilk onbire yazmış. Erol hoca Tosca’yı da onbire alarak ,önce durdurmayı sonra da vurmayı hedeflemiş. Ancak ilk yarı bitmeden eldeki tek forvet Dicko'nun sakatlanması planını bozdu. Rakibin hücum gücü durduruldu ama rakip kaleye de pek gidilmedi. Erol hocanın ‘n.ci yarıdaki oyuncu değişiklikleri oyunda dengeyi sağladı. Furkan'in 60’nci dakikadaki auta giden şutu ilk tehlikeli pozisyon oldu. Beşiktaşlı N'Sakala'nin 70'nci dakikadaki rahatsızlığı Beşiktaşlı oyuncuları zihnen demorilize edip oyundan düşürdü. Bu andan itibaren oyunun kontrolünü eline alan ve etkili olan Gaziantep FK, tartışılacak penaltı pozisyonları ve maçın son anlarında Jefferson'un kaçırdığı net gol pozisyonu ile galibiyete yakın taraf oldu. Uzun uzatma dakikalarında gol olmayınca da puanlar paylaşıldı. Jefferson, Ertuğrul, Kitsou, Mendy, kaleci Günay ve Furkan göze batan isimlerdi. Besiktas karşında 3 puan son anda kaçırılsa da alınan bir puan iyi puan.

Erol hocanın oyun mantalitesi ve sahada ki görüntü oyuncu eksikliklerine rağmen pozitif, umut vaad edici. Lakin acilen golcü ve stoper ihtiyacı da görünüyor. Beşiktaş ve N'Sakala'ya geçmiş olsun. Gaziantep FK’de cesaretle daha fazla genç yerli oyunculara forma verilmesi temennisi ile tüm takıma  tebrikler…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.