Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEÇİMLERDE NE OLUR

Yazının Giriş Tarihi: 29.01.2023 12:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:22

Artık seçimin eli kulağında. Çok az değişiklik olsada her zaman genelde tüm partilerde kadrolu adaylar baş köşede. Siyasi partilerde milletvekilliğine adayım diye ortada gezinen çok. Velhasılı her yiğidin gönlünde bir aslan yatar atasözü gereğince, aynada boyunu boşunu beğenen herkes "Benim diğerinden neyim eksik" diyerek koltuk hayal ediyorlar Ve hatta partilerden çok bu kişilerde bir hareketlilik var. Az çok onları kendilerine ait twitter, facebook gibi hesaplarında gezi ziyaret onunla bununla fotolarını ve yazılarını görürsünüz. Kimileri her türlü makamda bulunmuş hatta milletvekilliğinden emekli olmuş köşesine çekilip yenilere yer açayım demez aday olur, Bir diğeri seçimden seçime sadece aday oldu desinler diye aday olur. Ve bazı seçilmişler oturduğu koltuğun kendilerine büyük gelmesine ve halkta karşılığı olmamasına rağmen hala başka koltuk arayışlarına girerler.

KİM FARK ATAR

Bu seçimlerde daha önceki seçimlere göre aday profili daha fazla belirleyici olacak. Seçimlerde aday profili, partilerin çok daha önüne geçecek. CHP ve İYİ Parti bölgede kendini bu seçimlerde aday profili için hesaba çekmeli. Bana göre bölgede hangi parti olursa olsun halk tarafından sevilen kişileri aday gösterenler kazanacak, belkide fark atacak.

Siyasi elitin çıkarları uğruna insanları düşük profil adaya mecbur bırakanlar kaybedecek.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayatımızda hep bir şeylerin eksik ve eksik olmaya devam edecek olmasına alışıyoruz. Dayanamam dediğimiz şeylere, yalanlara sessizliğe, sözsüzlüğe alışıyoruz.. Ve aslında zaman iyileştirmiyor, hiç bir şey düzelmiyor ama alışıyoruz. Eskilerin dediği gibi acı patlıcan olduk kırağı çalmıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.