Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SİYASET ADAY OLMAK İÇİN

Yazının Giriş Tarihi: 17.07.2022 13:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:44

Çok milletvekili aday adayı var. Kimler aday değilki. Eski belediye başkanlarından tutunda, belediye başkan yardımcılarına kadar aday. Her partinin il ve ilçelerinde milletvekilliği adaylığı için isim çok.

Yeteri kadar enflasyon sorunumuz var aslında ama üstüne bir de aday enflasyonu yaşayacağız gibi. Yavaş yavaş siyasiler sahada olacak yalanlar doğrular havada uçacak. Ama sıkıntı yaşayan vatandaş artık uyandı yani oyları çantada keklik görmemek lazım.

Aday enflasyonu yaşanan şehrimizde bizleri ve kendisini yaşatan kentimizde, kenti güzelleştiren kentin yaşamını etkileyen insanlar aday olmalı ve onlarla çalışmalıyız. Seçimden seçime memleketlerine gelen hatta seçimden seçime selam veren adaylar bu memlekete bişey katamaz..

SMS NE DEMEK

Bazı seçilmiş siyasiler için yeni bir akım başlamış adı SMS. Açılımı Sosyal Medya Siyasetçileri. Çuk oturmuş. Memleket hizmetinden bi haber gerçek hayattan kopuk özellikle Twitter, facebook ve ınstagrama yoğunlaşan fotoğraf paylaşımları ile vaziyet yürütmenin bütününe SMS deniliyor. Hele bazı seçilmiş siyasiler var ki sanki işi gücü yok işi gücü sosyal medya. Allah,insani değerlerle vitrinini süsleyip insanlara yalan söyleyerek aldatmanın ve kendini öne çıkarma hesapları yapanlara fırsat vermesin.

SİYASETE GİRECEKSEN PARA LAZIM

Türkiye'de siyasetin dinamikleri değişmezse, ülkenin geleceği de yok. Eğitimin bittiği, cahilin cesaretlendiği bir zamanda Türkiye'de siyaset zenginlerin hobisi durumunda. Çünkü siyaset çok maliyetli. Eskiden seçim kazanmak için, inançlı gönüllüler ordusu gerekli idi ve eskiden para ile para kazanılırdı. Şimdi ise para harcamayan seçim kazanamaz tezi ağırlık kazandı. Yani seçim kazanmak için geçerli akçe para

VE GAZİANTEP

Gaziantep, herkesin yaşamak için uğraştığı, bir iş yapıp, bir parça ekmeğin peşine düştüğü tarihi ve kültürel değerleri, gastronomi ile ön planda bir şehir iken şimdi nelerle anılıyor. Eğitim diplerde çok pahalı bir şehir haline geldi. Artık Gaziantep deyince akla baklava kebabı felan gelmiyor, pahalılık, cinayet, intiharlar ve mültecilerle anılıyor. Gaziantep’in tadı tuzu iyice kaçmış…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.