Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SİYASET VE ORTAYA ÇIKANLAR

Yazının Giriş Tarihi: 03.07.2021 22:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:04

Ortaya saçılanlar konuşulanlar siyaset kurumunun bittiğini gösteriyor. Umut nerdedir bilinmez ama siyaset, mafya, medya boğazına kadar pisliğe bulaşmış. Ve üstelik hiç kimse bu pisliği, kokuşmuşluğu üzerine almıyor. Artık siyaset, vatandaşın gözündeki kirli bir perdeden başka bir şey değil. Bu kötü siyaset temizlenmeden memleket iflah olmaz. Tüm bunlar yetmezmiş gibi her gün millete omurga dersi veren omurgasızlar var bu ülkede

Emekli olmuş köşesine çekilip gençlerin önünü açacağına hala gözü adaylıkta vs olan eski siyasetçi ve bürokratlar yine görüntü vermeye başladı. Horoz ölür gözü çöplükte kalır misali. Memleket adına bir gram hayrı olmayan, denenmiş kişilerden memlekete ve ülkeye hayır gelmez. Siyasette karşımıza yeni yüzler genç dinamik beyinler çıkar diye ümit ediyoruz ama dönüp dolaşıp karşımıza eskiler çıkıyor. Siyasette yeni yüzler, genç beyinler yeni fikirler, tarzlar gerek hep kavga gürültü nereye kadar. Artık eski yüz değil yeni yüzler olmalı Her gün yeni bir gündeme uyanıyoruz.

Bugün bu olay en kötüsü diyoruz diğer gün daha kötüsü karşımıza çıkıyor. Her gün birileri failini, kaybını, hastasını, adaletini sosyal medyada arıyor. Öyle anlar oluyorki insan iyi birşeyler olacak ümidini yitiriyor. Ya bana değmeyen yılancılara ne demeli. Allah milletin yardımcısı olsun. Nasıl iğrenç bir zaman oldu. Taciz, tecavüz, öldürme. İnsan hazmedemiyor yaşananlara. Toprak utandı, su utandı, biz utandık, Sözün bittiği yerde Türkiye gerçekleri başlıyor. Yazıklar olsun bilipte göz yuman herkese. Ne demiş Abdurrahim Karakoç; "Kalmışım ara yerde, tozdayım, dumandayım, kirli bir mekandayım, iğrenç bir zamandayım.

Güzel şeyler zaman mı alır yoksa zaman güzel şeylerimi alır bilinmez ama insanın ömrü yaşamı ve tüm hayalleri bir gün içinde değişebilir. Sağlığınızın ve sevdiklerinizin kıymetini bilin.Bu dünyada sağlık varsa her şey güzel. Gerisi lafu güzaf gerisi hikaye. Cenab-ı Hak önce sağlık sonra huzur nasip etsin

İŞADAMLARI FIRSATÇI OLMAMALI

Memleketimde bir çok fabrikada Suriyeli çalışan çoğunlukta. Hatta Gaziantep organize sanayide fabrikalarda yüzlerce Suriyeli kadın ve işçi çalışıyor. Tabiki çalışsınlar ona diyeceğimiz yok kendi vatandaşımızda çalışsın. Acaba diyorum Suriyeli vatandaşlara sigorta + vergi yok düşük maaş ile çalıştırdıkları içinmi ağırlık veriliyor. Düzenleme diyorki; Fabrikada Suriyeli çalıştırmak zorunlu değildir fakat ihtiyaç olması durumunda çalışacak her bir Suriyeli için en az 10 Türk personel olması gerekmektedir. Çalışacak Suriyeli sayısı toplam personelin %10 undan fazla olamaz. Örneğin 100 kişinin çalıştığı bir fabrikada sadece 10 Suriyeli işçiye çalışma izni alabilirsiniz densede birçok fabrikada neredeyse yarıdan fazlası Suriyeli. İş adamlarının bazıları fırsatçı olmamalı biraz adelet ve hakkaniyet olmalı.

KURBAN BAYRAMINA HAS REKLAMLAR

Her günün ayrı bir reklamı var, anneler günü, babalar günü, sevgililer günü. Şimdi Kurban bayramı geliyor ya sanki herkeste derin dondurucu telaşı başlamış. Saat başı derin dondurucu reklamları TV’lerde yardım isteyen dernekler, 17 kğ kurban eti veren ulusal marketler. Velhasılı birileri çıkıpta kurban etinin yerinin derin dondurucu değilde ihtiyaç sahiplerinin sofraları olduğunu söylemiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.