Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO ilk yardımın önemini anlattı

SANKO Üniversitesi Hastanesi İlk Yardım Eğitmeni Aslıhan Tabur tarafından, Gaziantep OSB Koleji öğrencilerine ilk yardım konusunda eğitim verildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2025 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2025 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
SANKO ilk yardımın önemini anlattı

Dört oturumdan oluşan ve eğitimcilerin de katıldığı ilk yardım eğitiminde Tabur, “Yaşam boyunca ne zaman ihtiyaç duyulacağını bilemediğimiz doğru uygulanacak ilk yardım ile belki de birden fazla kişinin hayatını kurtarabiliriz” dedi.

Küresel olarak bakıldığında yaralanmalara bağlı olarak ortalama 5 saniyede bir insanın yaşamının sona erdiğini anımsatan Tabur, şöyle devam etti:

“İlk yardım konusunda herkes gönüllülükle hareket ediyor. Ancak bu konu yaşamı direkt etkilediği için mutlaka bilinçli bir şekilde yapılmalıdır. Hepimizin yaşayabileceği farklı durumlarda özellikle kısıtlı zamanlarda müdahaleye ihtiyacı olabilir. İnsanların yaşamına ve sağlığına bu uygulamaların olumlu anlamda büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.

SANKO Üniversitesi Hastanesi İlk Yardım Eğitim Merkezi olarak ilk yardım konusunda bilinçli hareket etmek adına eğitim talep edildiğinde büyük bir mutlulukla destek veriyoruz.”

Gaziantep OSB Koleji Müdür Yardımcısı Şeyda Şahin, eğitimin sonunda Tabur’a, katkılarından dolayı armağan takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.